Funkas kommunnätverk

Vi träffas regelbundet, både fysiskt och online. Vi arbetar tillsammans med aktuella frågor som berör kommunal kommunikation och tillgänglighet. Det handlar om allt från e-tjänster till effektivitet, vi testar koncept och arbetar med innehåll. Alla som är med får tillgång till det material som arbetas fram.

Inte medlem? I kommunnätverket får du:

 • Träffa andra som jobbar med kommunal kommunikation, information både fysiskt och online
 • Uppdateringar inom lagstiftning
 • Tillgång till massor av studier och uppdaterat testresultat
 • Möta några av Sveriges främsta konsulter inom digital tillgänglighet.

Som medlem i nätverket får du även tillgång till allt material på vår kundwebb. Delta på arbetsmöten, webbinarium och nätverka i den slutna gruppen på Linkedin.

Funkas kommunnätverk - medlemsforum

Medlemskapet innehåller dessutom två licenser till Funka Academy. Du får tillgång till vår redaktörsmanual och vårt unika kravverktyg, Funkas WCAG-guide för att upphandla tillgängligt.

Få stöd av våra tillgänglighetsexperter och få tillgång till vårt unika kravverktyg, Funkas WCAG-guide för att upphandla tillgängligt.


 

Välkommen på webbinarium den 30 mars!

text på bild, Välkommen till ett webbinarium om Funkas Kommunnätverk. Handritade personer i dialog, hjärta illustration, Funka logo

Den 30 mars håller vi ett kostnadsfritt webbinarium där vi presenterar fördelarna med att samarbete och nyttan med Kommunnätverket!

Din anmälan är självklart gratis!


Funkas nätverksträffar är en riktig höjdpunkt. Bra och relevanta föreläsningar, och man lämnar alltid träffarna full med energi och ny kunskap.

Kostnadseffektivt och lärorikt

Genom att arbeta tillsammans med dig och din kommun uppnår vi en hög kvalitet på våra träffar. Du som deltagare kan det mesta om kommunal information och vi kan allt om användbarhet och tillgänglighet. Med gemensamma krafter kan vi genomföra väldigt omfattande användartester och samla en imponerande kompetens vad gäller kommunala frågor.

I nätverket arbetar vi med frågor som rör:

 • Externwebb
 • Intranät
 • E-tjänster, integration mot andra system
 • Sociala medier och film
 • Förvaltning och effektivitet
 • Lagstiftning, riktlinjer, strategier
 • Krav, standarder och specifikationer

Alla kommuner är hjärtligt välkomna att delta i vårt nätverk. Du betalar en årlig avgift för medlemskapet och får tillgång till vår kundwebb, arbetsmöten, webbinarier, kravverktyg, stöd av tillgänglighetsexperter och mycket annat.

Nu får ni möjligheten att även bjuda in era kommunala bolag och därmed dela på medlemsavgiften.

Vill du veta mer om Funkas kommunnätverk eller kanske komma på en nätverksträff för att själv uppleva hur givande det är? Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig.

Det finns fel i formuläret

Funkas personuppgiftspolicy, öppnas i nytt fönster